středa 11. října 2017

Balíčkárna #5

Ahoj! Po dlouhé době mi přišel vysněný balík (tedy, dva) z buxu.cz. Tyto knihy jsem objednávala už v neděli večer, nadšená, samozřejmě, nebylo by to jen tak, aby nenastaly komplikace. A tak mimo knih mi přibylo na čele pár vrásek. :)




Ihned po škole jsem poslušně jako pejsek zamířila do zásilkovny, kde jsem si jednoduše vyzvedla malý, lehoučký balíček. Druhý, mnohem větší a mohutnější jsem si preventivně nechala zaslat domů dobírkou - přeci jen, 3 kila se tahají těžko. Ale stálo to za to! (V hlavní roli na fotce: Šikmý kaktus, dva balíčky, parapet, záclony.)  Tak jo. Jde se otevírat.



Bílé věcičky přešmiknuty a tradiční buxovská krabice, která drží při sobě jen silou vůle se okamžitě rozbalí sama od sebe. Vtipné, vskutku. Ale co se dá dělat, alespoň mám jistotu, že nůžkami nepoškodím knihu.



Tradááá. Cena nevinnosti - Nádherná kniha od Yoli, o které jsem snila už celé věky. A jakmile jsem ji zbystřila ve slevě v buxu, nešlo odolat! Moje sbírka Yoli se tím krásně rozšíří a já se těším, až ji začnu dřív. Upřímně doufám, že to bude co nejdřív.



Kuk! Krabice se znovu otevře sama a ven už vykukuje první knížka.
 Schválně, poznáte o jakou jde?



A je rozbalený i druhý balík! Dole vykukují zbylé knihy, na vrchu můžeme vidět další knihu od Yoli a jednu skutečně šťavnatou knihu od Cooboo. Vážně. Copak tam takové skvosty mohou zůstat? (Jo, můžou, ale to bych musela na bux dostat ban, abych nic nenakoupila.)



A tady máme shrnutí všech šesti knih. Etiketa a špionáž, Cena nevinnosti, Otrávené štěstí, Útěk z teritoria smrti a dva díly ze série Věk X od Richelle Mead. Ano, moje Yoli posedlost se stává jen o to víc horší a já už si sestavuju další wishlist, který brzy spatří světlo světa.






Brzy se můžete těšit na další balíčky, má jich totiž přijít celá řada, vše proto pečlivě nafotím a zveřejním. Mějte se pohádkově!

-A

2 komentáře: