pátek 1. června 2018

Program Mozek.exe se načítá

Stejně jako mnoho studentů, i mě letos čekala maturita. A stejně jako ostatní mě naprosto vyždímala a - nebudu vás napínat - zkoušku jsem vykonala s poměrně úspěšným výsledkem. Jediné, co si ovšem onen výsledek vyžádal byl jakýkoliv zbytek mojí energie dělat cokoliv.



Budu k vám naprosto upřímná - jsem tak vyčerpaná, že představa vymýšlení článku na blog by mě ještě před pár dny naprosto rozdrtila a já bych se většinu dne válela, neschopná nic udělat. Nejde o fyzickou lenost, tam mám energie dost, ale 14 dnů plných šrocení a učení si vybralo svou daň. Z mojí lebky se tak stalo naprosté pusto, neschopné se posunout dál.

Nemohla jsem ani číst. Knihu An Ember in the Ashes čtu už asi týden a jsem teprve v půlce. Ačkoliv mě to neskutečně baví a líbí se mi, nejsem zkrátka přítomná, kdykoliv se snažím soustředit. Ale už se to lepší, pomalu a jistě. Celý můj život zachránila kniha The Crown, na kterou najdete recenzi ZDE. Jelikož zde bylo hodně obrázků a méně textu, knihu jsem přečetla rychle a ulevilo se mi. Teď už mi jen chybí vrátit se do toho původního rytmu a znovu rozjet blog a především - blogový instagram, kde se neustále snažím o zlepšení svého amatérského focení.

A na co se v příštích dnech těšit? Brzy se zde objeví recenze na knihy Válkonoška, Krutá krása a Renegáti, které jsem již vydala na Databázi, ale doplním je i zde. Ale nejdřív se podíváme na část mého aktuálního chci-nutně-koupit listu a samozřejmě na pár chvástaček, doporučení a i pár filmových postřehů. A pak i na to, nač se těší většina lidí - DALŠÍ ZÁLOŽKY NA STAŽENÍ!

Neskutečně si vážím úspěchu, který měl první článek - počet přečtení je perfektní a potěšilo mě to natolik, že pro vás mám více než deset dalších věcí na stažení, těšit se můžete na nejrůznější série od Šesti vran nebo Skleněný trůn.

A tím se s vámi dnes loučím, snad brzy vyjde první z článků!

1 komentář: