pátek 8. června 2018

Záložková mánie #2


Jelikož měl předchozí článek neuvěřitelný úspěch, připravila jsem si pro vás další nové záložky ke stažení, včetně takového malého bonusu! Snad se bude článek a (především) záložky líbit a přeji hezké stahování!
První ze záložek jsem vytvořila na přání, bohužel se mi nakonec nepodařilo najít úplně to pravé na jednotlivé přání a tak jsem mnoho nevytvořila, nicméně se k nim snad časem dostanu. První na přání byla Rudá královna, série, kde záložek ještě mnoho přibude, protože jí miluju. Tohle je první z nich.



Záložku stahujte ZDE!
Použité obrázky: Zdroj 1

Jako další jsem si nemohla nechat ujít vydání šestého (a naprosto perfektního!) dílu Skleněného trůnu - Věže úsvitu. Knihu jsem dočetla včera a nemohu ji milovat více, bylo to perfektní čtení, akorát jsem si k tomu zapomněla vytisknout záložku. Ale vám v tom nyní nic nebrání, snad se líbí!


Záložku stahujte ZDE!
Použité obrázky: Zdroj 1

Další záložka je na téma úžasné dystopie, kterou zná snad každý - Hunger Games. I na toto téma se určitě objeví více záložek, nicméně dnes je tu tahle, kde mě naprosto rozdrtila nádhera oné ilustrace. Snad se stejně líbí i vám!


Záložku stahujte ZDE!
Použité obrázky: Zdroj 1

I další záložka je na přání, tentokrát se jedná o záložku na sérii Papírová princezna, kterou aktuálně čtu (přemohla mě zvědavost). A ačkoliv jsem nemohla najít jediný podařený fanart, nakonec jsem se rozhodla propustit uzdu Googlu... No, sami vidíte, jak to s Ellou dopadlo. 


Záložku stahujte ZDE!
Použité obrázky: Zdroj 1


A jelikož jsem tyhle záložky dělala už před skutečně dlouhou dobou, vytvořila jsem i dvě k vydání Válkonošky, prvního DC knižního díla, které u nás letos vyšlo. Ačkoliv měla Válkonoška pár chyb, Wonder Woman je prostě skvělá. Což je i důvod, proč jsem záložky vytvořila hned dvě! :)


Záložku 1 stahujte ZDE!
Záložku 2 stahujte ZDE!
Použité obrázky: Zdroj 1 | Zdroj 2

Poslední ze záložek jsou dvě z neskutečně úžasné série, kterou miluje snad každý. Šest vran, šest dokonalých podvodníků, při jejichž příběhu nevíte, jestli se dřív rozplývat nebo brečet. Sice se jedná o trochu jednodušší záložky, nicméně se mi hodně líbí a skutečně jsem si s nimi pohrála.


Záložku 1 stahujte ZDE!
Záložku 2 stahujte ZDE!
Použité obrázky: Zdroj 1 | Zdroj 2 | Zdroj 3


A poslední takovým bonusem je takové moje přetvoření "Pobertova plánku", kterým jsem se pár hodin zabavovala. Hlavně sehnat veškeré věci, aby byly bez jakýchkoliv práv nebylo vůbec lehké, nicméně to takhle dopadlo.


Stahujte ZDE!

A tím pro dnešek končím. Všechno tohle je výsledek mé zhruba 20 hodinové práce, takže skutečně doufám, že se vám článek líbil a samozřejmě - hlavně všechny výtvory v něm. Pokud navíc vyfotíte nějakou vytištěnou záložku na instagramu, určitě mě označte (@knizni_imaginarium), ať vás sdílím! Další nápady pište do komentářů, ať na blogu a facebooku a... mějte se krásně!

1 komentář:

  1. Of which hollywood really does the very best work from coming across being genuine? There has to be a celeb what individuals looks like simply because decent as they definitely surface? How does enthusiasts comprehend? https://imgur.com/a/YSeuXXZ https://imgur.com/a/XmRVAU0 https://imgur.com/a/SLLjFDN https://imgur.com/a/dijPnVa https://imgur.com/a/r3GK853 https://imgur.com/a/3X1xPdd https://imgur.com/a/AELcUTr

    OdpovědětVymazat