pondělí 5. února 2018

Měsíční plánování: Únor 2018

Spolu s měsíčním shrnutím začnu měsíčně přidávat i měsíční plánování, kde alespoň částečně všem ukážu, co mám v plánu za jednotlivé měsíce stihnout. Tak se pusťme do toho! :)


Je na čase, stanovit si nějaké základní cíle. Protože únor má (jak vidno), mnohem méně dnů než ostatní měsíce, po pečlivém uvážení jsem se rozhodla nad tím, že by bylo dobré přečíst alespoň 30 knih. Když nic jiného, je to jako přečíst každý den jednu + v některý den jich stihnout o něco víc.


V tomhle měsíci se určitě můžete těšit na pár mimo recenzních článků o fantasy / Ya knihách, které čtu. Mezi nimi se objeví i tyto:

Píseň zimy (Píseň zimy, #1) Divotvůrce (Divotvůrce, #1) Na lovu Replika (Replika, #1)

(Pozn. I když to vypadá divně, albatros mě fakt nesponzoruje. Bohužel.)



Mým dalším cílem je konečně dočíst nějakou anglickou knihu. Už delší dobu nad nimi přemítám a kupuju si je, ale žádnou jsem nedočetla. To se změní! Stejně se už blíží ta maturita...
Krom toho, motivace je důležitá! Takže se těšte na unboxing, protože Book Depository nepočká.


Jako poslední bych se chtěla začít i více věnovat Knižním deníkům a sériím, na které bych chtěla upozornit. Mezi nimi se například objeví i kniha Poušť v plamenech, které bych ráda pomohla alespoň tímto způsobem prorazit a nalákat na ni některé z vás. Skutečně, jde o poklad!


To je pro dnešek vše. Jaké jsou vaše plány na únor? Mějte se krásně!

0 komentářů:

Okomentovat